Waarom kiezen voor Verdonk Tuinaanleg?

Zie je door het onkruid de tuin niet meer of bent u niet in staat om uw tuin zelf te onderhouden, dan helpen we graag! Een tuin is altijd in beweging. Met regelmatig onderhoud houdt u uw tuin in optimale conditie. Zo kunt u het hele jaar door van uw tuin blijven genieten. Om het hele jaar door te kunnen genieten van een mooie tuin is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren voorkomt u het verwilderen van uw tuin en kunt u er nog jarenlang plezier van hebben. Tuinonderhoud bestaat uit veel verschillende werkzaamheden, en het onderhoud dat nodig is verschilt natuurlijk per tuin. Hieronder volgt een overzicht van een aantal veel voorkomende taken.

  • Snoeien: Het snoeien van bomen, planten, struiken, heggen of andere beplanting in uw tuin.
  • Onkruid verwijderen en bestrijden: Het verwijderen en bestrijden van onkruid tussen beplanting en bestrating, zoals het wieden van onkruid in het gras of tussen tegels, of schoffelen tussen de planten in uw tuin.
  • Schoonmaken: Het schoonhouden van uw tuin door bijvoorbeeld te vegen, harken, bladeren te verwijderen, tuintegels schoon te maken of uw terras te reinigen.

Reviews

Wat ze over ons zeggen

Bekijk hier de meest recente reviews van onze tevreden opdrachtgevers.

Toe aan een nieuwe tuin of aanpassingen nodig?

Wij werken uitsluitend met kwaliteit en doen alles in overleg. Wij komen graag langs om alles door te nemen, je wensen bespreken en vervolgens sturen wij een offerte toe.

smiling-young-female-gardener-uniform-wearing-gardening-hat-gloves-holds-flowerpot-spade-shoulder-isolated-olive-green-wall-with-copy-space
haydn-golden-blJsdcNj9Vc-unsplash (1)