Waarom kiezen voor Verdonk Tuinaanleg?

Bent u uw onkruid ook zat? Neem bij het aanleggen van uw tuin onkruid remmend voegsel. Het is een veelvoorkomende ergernis. Met de middelen die verdonk tuinaanleg levert is periodieke onkruidbestrijding verleden tijd. U hoeft niet meer arbeidsintensief aan de slag met een onkruidbrander,heet water, krabber of borstel! U heeft het hele jaar door geen onkruid meer en voegmortel geeft een luxe uitstraling aan uw bestrating, wat het aanzicht op uw woning verbetert. Een voordeel: bij hevige regenval heeft u veel minder last van opspattend vuil tegen uw woninggevel en tuinmeubels. Wij verwerken het voegmortel veilig, deskundig en vakkundig voor u aan! Zo heeft u het beste resultaat en kunt u optimaal genieten van een onkruidvrije tuin.

Reviews

Wat ze over ons zeggen

Bekijk hier de meest recente reviews van onze tevreden opdrachtgevers.

Toe aan een nieuwe tuin of aanpassingen nodig?

Wij werken uitsluitend met kwaliteit en doen alles in overleg. Wij komen graag langs om alles door te nemen, je wensen bespreken en vervolgens sturen wij een offerte toe.

smiling-young-female-gardener-uniform-wearing-gardening-hat-gloves-holds-flowerpot-spade-shoulder-isolated-olive-green-wall-with-copy-space
haydn-golden-blJsdcNj9Vc-unsplash (1)