Waarom kiezen voor Verdonk Tuinaanleg?

Maak uw overkapping, een natuurlijk onderdeel van uw tuin: De perfecte manier om een feestje te organiseren in de tuin!

U kunt ook zelf kiezen voor kleinere modellen zoals een handige stevige traditionele overkapping, de ideale bergruimte voor bijvoorbeeld fietsen, tuinmeubelen, en andere tuin accessoires. Voor iedere tuin en ieder budget is er een overkapping dat past bij de wens van de klant. Al onze overkappingen worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. Verdonk tuinaanleg creëert een knusse plek om, ook buiten de warme dagen, gezellig samen met vrienden en familie van het buitenleven te mogen genieten.  Een overkapping zorgt namelijk niet alleen op een warme plek, maar zorgt ook op de frissere avonden voor een warme plek in de tuin als deze is voorzien van een heater! Wij kunnen ook eventueel i.p.v. een overkapping een blokhut plaatsen. Alles is mogelijk bij Verdonk Tuinaanleg!

Reviews

Wat ze over ons zeggen

Bekijk hier de meest recente reviews van onze tevreden opdrachtgevers.

Toe aan een nieuwe tuin of aanpassingen nodig?

Wij werken uitsluitend met kwaliteit en doen alles in overleg. Wij komen graag langs om alles door te nemen, je wensen bespreken en vervolgens sturen wij een offerte toe.

smiling-young-female-gardener-uniform-wearing-gardening-hat-gloves-holds-flowerpot-spade-shoulder-isolated-olive-green-wall-with-copy-space
haydn-golden-blJsdcNj9Vc-unsplash (1)